Wereldconferentie LOGOS

Van 7 t/m 11 oktober wordt, om het honderdjarig bestaan van de Christengemeenschap met elkaar te vieren, de internationale conferentie ‘LOGOS – Wijden van de mensheid’ gehouden in Dortmund. Ieder die dat wil, van jong tot oud, kan aan dit bijzondere evenement deelnemen. In het Pinksternummer van In beweging vind je allerlei praktische informatie. Bij dit gemeentebericht vind je een postkaart. Mocht je persoonlijk niet kunnen deelnemen aan de conferentie, maar wil je vanuit de verte dit verjaardagsfeest wel meevieren, schrijf dan je gelukwens, goede gedachten of wat je ook maar kenbaar wilt maken op de kaart (mag gewoon in je moedertaal of in een andere kunstzinnige vorm, zet wel je naam en gemeente/land erbij). Al deze kaarten uit de hele wereld zijn dan tijdens de conferentie op een wand te zien en te lezen. Wie er niet heen kan, wil dit gebeuren misschien wel mee mogelijk maken, want de deelnemersbijdragen zijn niet dekkend voor de kosten die moeten worden gemaakt. Wil je iets bijdragen, dan kan dat via De Christengemeenschap Gezamenlijke Kas, IBAN NL43 INGB 0000 3499 01, o.v.v. ‘Gift tbv conferentie Dortmund’.