Pinksterpicknick Ma 06 juni 12:15 uur

Print this entry

Beste ouders, grootouders, gemeenteleden en belangstellenden,

 

Ook dit jaar willen we graag Pinksteren vieren met elkaar door te gaan picknicken op de prachtige locatie van Natuurmonumenten. Een mooie gelegenheid om elkaar wat uitgebreider te zien en spreken. Graag wat lekkers te eten en te drinken meenemen voor gezamenlijk gebruik en voor jezelf borden, bekers, bestek etcetera. Neem eventueel een picknickkleed of stoeltjes mee en houdt zonodig rekening met sterke zonneschijn. Spelletjes voor de kinderen zijn zeer welkom. Gezellig, graag tot dan!

We verzamelen bij Brambergen bij het vijvertje, bezien vanaf de fietsenstalling aan de linkerkant van het restaurant, rond 12:15 uur. (Noordereinde 54-d, ‘s-Graveland)

 

Voor auto’s wordt door natuurmonumenten 1,75 parkeergeld gerekend

 

Anemoon en Ardan