Verhaal voor de kinderen!

Print this entry

Naar aanleiding van de wens om naast de kinderdienst meer inhoud te brengen in de vorm van een verhaal is er een enquête gehouden hoe dit het beste in de tijd vorm te geven.

Als proef gaan we de komende twee zondagsdiensten voor de kinderen (20 juni en 12 sept) eerst een verhaal vertellen voorafgaande aan de dienst. Hiermee verschuift te aanvangstijd met 15 minuten voor de kinderdienst van 11:15 naar 11:30 uur. Wel is het de bedoeling om op tijd aanwezig te zijn, zodat we om 11.10 uur met het verhaal kunnen beginnen.

Het verhaal voor de kinderen wordt gehouden in de gemeentekamer. Voor de mensen die aan de Mensenwijdingsdienst hebben deelgenomen is de gemeentekamer dan niet beschikbaar en zal de voorste uitgang van de cultusruimte gebruikt worden. Na deze twee keer zullen wij evalueren hoe het gegaan is en besluiten of we op deze manier verder willen of dat er nog wat aangepast moet worden. Uiteraard vraagt dit van iedereen de nodige aanpassingen op de zondagen dat er kinderdienst is. We hopen zo samen een goede manier te vinden om een verhaal te kunnen geven aan de kinderen.

 

Met vriendelijke groet, het bestuur