Grensverleggend samenwerken: Zo 10 jan 11:30 uur

Print this entry

hoop, geloof of realiteit?

 

Al sinds zijn studententijd werkt Giel Verbeeck (49) over de nationale grenzen. Hij begon in de late jaren negentig op de financiële markten in Centraal-Europa en Rusland. Daarna werkte hij op de Balkan en in Centraal Azië als adviseur in de water- en utiliteitssector. De laatste vijftien jaar sloeg hij zijn vleugels nog verder uit naar het Midden-Oosten, Sub Sahara Afrika en recentelijk Sri Lanka. Op uitnodiging van het bestuur gaat hij op 10 januari in op de vraag: Welke rol speelt het religieuze in je werk en in je samenwerking met anderen? Giel wil je graag meenemen in zijn eigen ervaringen. Misschien geeft dat wel aanleiding tot een uitwisseling in de vorm van een aansluitend gesprek.

Giel Verbeeck

 

Graag aanmelden voor deze activiteit: Dit kan tussen 20:00 en 21:00 uur, bij Peti van Campen  035-5310560 uiterlijk vrijdagavond.