Droomlied van Olav Åsteson Zo 03 jan 11:30 uur

Print this entry

Olav Åsteson valt op Kerstavond in een diepe slaap en ontwaakt op Driekoningen. Hij trekt naar de kerk om zijn dromen aan de mensen te verkondigen. Door de elementenwereld, langs de sterrenwereld trekt hij, over de Gjallarbrug en hoort in de hemelsferen van zijn Peetmoeder dat in Brokksvalin de Oordeelsdag zal klinken, waar aan Christus’ zijde, de aartsengel Michaël met zijn weegschaal de mensen weegt en aan Hem overdraagt. Het lied wordt zonder begeleiding gezongen, om de beelden des te indringender te laten zijn. Voorafgaand wordt een korte inleiding gegeven. Niet geschikt voor jonge kinderen, door de soms directe inhouden in de onderwereld. Graag een vrijwillige bijdrage.

Gert Ruijer

Graag aanmelden voor deze activiteit: Dit kan tussen 20:00 en 21:00 uur, bij Peti van Campen  035-5310560 uiterlijk vrijdagavond.