Inleiding Werbeckzang Zo 13 sep 11:30 uur

Print this entry

Sinds 1984 houd ik mij bezig met de zangmethode van mevrouw Werbeck. Wat is haar betekenis voor de ontwikkeling van de enkeling en die voor het sociale leven. Graag wil ik enkele ervaringen met de gemeente delen en hoe die verweven zijn met mijn lidmaatschap van de gemeente Het Gooi en de Antroposofische Vereniging.

 

Dit schreef Jan Verdonk over zijn voornemen om in de gemeente Het Gooi een kleine voordracht te houden over de School van de Stemonthulling (Schule der Stimmenthüllung) van Valborg Werbeck Svärdström. Sinds 1979 ben ik ook bezig geweest met haar scholingsweg voor de stem, die veel meer blijkt te zijn dan ik aanvankelijk dacht als 24-jarige. In 2000 kreeg ik de gelegenheid mij dieper en grondiger met het zingen in deze stroom bezig te houden. Sindsdien werk ik met individuen en groepen met de oefeningen en zou het fijn vinden de impuls van Jan op te pakken door jullie er wat over te vertellen en er wat van te laten ervaren. Iedereen is van harte welkom!  Gezien de Corona-maatregelen graag aanmelden voor de dienst en de inleiding bij Peti van Campen 035-5310560 tussen 20:00 en 21:00 uur

 

Heleen van Boeschoten