Pinksterpicknick Ma 21 mei 11:35 uur

Beste ouders, grootouders, gemeenteleden en belangstellenden,

We nodigen jullie hierbij weer uit voor een picknick in natuurlijke omgeving waar ook gewandeld en gespeeld kan worden. Wij hopen zo een samenzijn en ontmoeten te kunnen creëren voor onze gemeente, enkelingen, gezinnen en zeker ook die gezinnen waar de kinderen nog te jong zijn voor de kinderdienst en natuurlijk alle anderen uit onze gemeente. 

 

De picknick zal plaatsvinden op 2e Pinksterdag na de Zondagsdienst voor de kinderen. Vanaf de Christoforuskerk vertrekken we elk met eigen vervoer rond 11:35 uur naar de speeltuin van het bezoekerscentrum in ‘s-Graveland van Natuurmonumenten. (Noordereinde 54B 1243 JJ ‘s-Graveland) Het is vanuit de kerk ongeveer 5.5 km fietsen, mooi langs heide en door bos, en er is ook gratis parkeergelegenheid.

 

Er zijn toiletten in het restaurant Brambergen en er kan bij de speeltuin gepicknickt worden aan tafels. Een kleed meebrengen om op te zitten mag natuurlijk ook. Bovendien kunnen we bij een regenbuitje, zo nodig, even toevlucht zoeken in het restaurant. Ons lijkt het gezellig als eenieder weer zelf een smakelijk gerecht meeneemt dat we dan bij elkaar kunnen zetten en delen.

 

Arend, Hadewych, Anemoon, Titia en Els.